DimaDima.nl - De ware godsdienst voor ALLAH is de Islam

Iqraa Alkoran

Smeekbede :Wat te zeggen om het kwade van de Shaytaan ongeldig te maken.

    Voorpagina Smeekbeden

  Titel : Wat te zeggen om het kwade van de Shaytaan ongeldig te maken.
  Volgnr:  128

Wat te zeggen om het kwade van de Shaytaan ongeldig te maken.

    247. Ik zoek toevlucht in de perfecte worden van Allah - noch de oprechte, noch de zondaar zijn in staat om deze te overschrijden - tegen het kwaad dat Hij heeft geschapen, van wat Hij heeft gemaakt en wat Hij verspreidt heeft. Tegen het kwaad dat neerdaalt uit de hemel en wat er in stijgt. Tegen het kwaad dat Hij verspreidt heeft op aarde en wat er uit de aarde komt, tegen het kwaad, tegen de beproevingen van de nacht en de dag en tegen het kwaad van ieder klopper, behalve degene die aan de deur klopt met het goede, O Genadevolle. [1].
   
   
 
 

" ǡ ǡ ."

   
   
 
  "A'oedhoe biekaliemaatie Allaahie attaammaatie allatie laa yoedhaawiezoehoenna barroen wa laa faadjieroen mien sharrie maa khalaqa wa bara-a wa dhara-e, wa mien sharrie maa yanzieloe miena assamaa-e, wa mien sharrie maa ya'riedjoe fieeha, wa mien sharrie maa dhara-a fiel ardhie wa mien sharrie maa yakhrodjo mienha, wa mien sharrie fietanie allaylie wannahaar, wa mien sharrie koellie thaarieqien iella thaarieqan yathroqoe biekhayrien yaa rah'maan".
   
 
 
   
 
 
    [1] Ahmad 3/419, Ibn As-Soennie (nr. 637) (Al-Arnaa-oet, ed), At-Tahawi, Al-'aqidah at-Tahawiyah blz.133, Mujamma' Az-zawa 'id, 10/127.
 

Toegevoegd door :   aboeayoub      Admin
 

Geplaatst: 20/05/2008

  Gelezen: 20129

 Afdrukken    Print


Start Menu

Zoeken

Zoeken in

Radio DimaDima Live

Hier worden live lezingen Koranreciteringen en Anasheed uitgezonden zowel in het Nederlands als in het Arabisch en Berbers.

Wie is Online

Bezoekernr:

1796962

Nu Online:

82

Leden:

0

Bezoekers:

82

Meer over bezoekers