DimaDima.nl - De ware godsdienst voor ALLAH is de Islam

Iqraa Alkoran

» Artikel :Mohammed staat ver boven hun verdenkingen

 »   Voorpagina » Artikelen

 » Titel : Mohammed staat ver boven hun verdenkingen
 » Volgnr:  072

Mohammed staat ver boven hun verdenkingen

Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met het zegel der profeten, Mohammed en zijn familie, zijn echtgenoten en zijn metgezellen.

Als iemand zijn ongeloof en zijn haat voor de Profeet (vrede zij met hem) bekend maakt is dat zijn eigen probleem. Immers, hij is degene die de verantwoordelijkheid draagt voor de consequenties daarvan op de Dag der Opstanding, wanneer hij tegenover zijn Heer komt te staan. Wij dwingen niemand zich te bekeren tot de Islam. De Koran is hierover duidelijk genoeg, Allah zegt (interpretatie van de betekenis):

“Er is geen dwang in de religie.”                                                                (Koran, Al-Baqarah: 256)

Ook de geschiedenis getuigt ervan dat moslims nooit anderen hebben gedwongen zich tot de Islam te bekeren. Een bewijs voor deze tolerantie is de eeuwenlange aanwezigheid van joden en christenen in de Islamitische wereld tot vandaag de dag. Sterker nog, toen de tijd van de jodenvervolging en de Inquisitie aanbrak vluchtten veel joden naar de Islamitische landen op zoek naar veiligheid en vrede.

Ik denk niet dat een verstandige, rechtvaardige mens die enige kennis heeft van de geschiedenis deze vanzelfsprekende zaken zal betwisten. Maar wat de waardigheid van de moslim aantast, zijn woede aanwakkert en zijn gevoelens kwetst, is het feit dat een aantal haatdragende personen leugens en valse beschuldigingen over de Islam verspreidt door de feiten opzettelijk te verdraaien en de persoonlijkheid van de Profeet (vrede zij met hem) aan te tasten op een goedkope en lage manier om zodoende de mensen een afkeer te laten hebben van de Islam en hen uit de buurt te houden van alles wat Islamitisch is, daarbij gebruikmakend van de huidige, slechte veiligheids- en politieke omstandigheden waarin de wereld verkeert. Als ze hopeloos worden beginnen ze naar het ZEGEL DER PROFETEN en de HEER VAN DE MENSHEID, uit te halen om zodoende voldoening te verkrijgen.

Sterker nog, bepaalde mislukte figuren proberen hun intellectuele of politieke fiasco te verbergen door uit te halen naar de Islam of de Profeet (vrede zij met hem) of door het publiek te waarschuwen voor het ‘Islamitische gevaar uit het Oosten’. Zo wordt bijvoorbeeld het verbod op Islamitische geboden zoals de hidjaab (Islamitische klederdracht voor vrouwen) in de hedendaagse verkiezingen als strijdmiddel gebruikt om de meerderheid van de stemmen te winnen.

Ook menig gesjochten artieste die haar aantrekkingsvermogen en de aandacht van het publiek heeft verloren probeert weer in de schijnwerpers te staan door de riten van één van de Islamitische feesten aan te vallen. U kunt heel makkelijk zien dat al deze onrustzaaiers laster, onrecht en het gebruik van schimpwoorden gemeen hebben. U zult zien dat zij door hun onzinnige uitspraken niet eens in staat zijn om de Islam in twijfel te trekken, laat staan de waarheid van de Boodschap van de Islam te betwisten. Jerry Falwell noemt Mohammed (vrede zij met hem) een terrorist, een ander beschuldigt moslims van afgoderij en een lid van het Congres beschouwt Mohammed als een man van oorlog en pleit voor aanpassingen in de Koran. Er zijn zelfs bepaalde instanties die ‘waarschuwen’ voor de aanwezigheid van de Islam in het Westen en ‘zijn gevaar' voor de stabiliteit en de veiligheid van de Westerse samenleving.

Vergeet ook niet het verassende artikel op de voorpagina van één van de Nederlandse kranten, waarin een vrouw wier hart verblind is door de haat voor en agressie tegen de Islam (en die het niet waard is om hier genoemd te worden) naar de Profeet (vrede zij met hem) uithaalde. En kort geleden werden wij ook verrast door iemand die blijkbaar aan een hysterische vijandigheid voor de Islam lijdt. Zijn hysterie heeft hem ertoe gebracht om over het huwelijk van de Profeet (vrede zij met hem) met de zedelijk zuivere cAa’ishah een reeks leugens te verzinnen, die juist bij de schrijver ervan passen. Het artikel verscheen in het blad Metro van 26 maart 2004.

Al deze leugens en laster worden verspreid onder het mom van vrijheid van meningsuiting alsof vrijheid van meningsuiting feitenvervalsing, profanatie en het kwetsen van anderen tot doel heeft en daarvoor in de grondwet is opgenomen. Valt dit onder vrijheid van meningsuiting of is er juist sprake van een internationale stroming die de moslims opzettelijk wil kwetsen door hun heiligheden aan te tasten om zodoende sommige moslimjongeren diep te raken en prikkels te geven om onverantwoorde daden of zelfs gewelddadigheden te plegen, zodat er daarna gezegd kan worden dat het terroristen zijn die andermans opvattingen niet respecteren en die een bron van angst binnen onze samenleving vormen. Op deze wijze zouden zij dan de oorlog tegen terrorisme uitbreiden, totdat iedereen die in de Eenheid van Allah gelooft er slachtoffer van wordt.

Ik roep alle moslims op voorzichtig en bedachtzaam te zijn, kalm te blijven en gebruik te maken van alle wettelijke middelen om deze vijandelijke provocaties tegen te gaan en deze clowns tegen te houden, nu hun oren doof zijn om de waarheid aan te horen en nu de blindheid hun ogen voorbij is en hun harten heeft bereikt, zodat zij geen weg meer naar de waarheid kunnen vinden en geen onderscheid meer kunnen maken tussen de waarheid en de valsheid. Op hen zijn deze woorden van Allah van toepassing (interpretatie van de betekenis):

“En als gij hen tot leiding uitnodigt horen zij u niet. En gij ziet hen naar u kijken maar zij zien niet.”                                                                                                              (Koran, Al-Acraaf: 198)

Wat betreft Mohammed (vrede zij met hem) met wie Allah de Profeetschap heeft verzegeld en die Hij als genade met de Leiding en de Ware Religie naar de mensheid heeft gestuurd, hij leeft in onze harten, wordt veelvuldig door ons herdacht en onze liefde voor hem stroomt door onze aderen. Hebben jullie daar bezwaar tegen of verafschuwen jullie dat?

Sheich Fawaz Jneid

Den Haag, Nederland

 


 

Toegevoegd door :   aboeayoub      Admin
 

Geplaatst: 07/05/2008

  Gelezen: 2460

 Afdrukken    Print


Start Menu

Zoeken

Zoeken in

Radio DimaDima Live

Hier worden live lezingen Koranreciteringen en Anasheed uitgezonden zowel in het Nederlands als in het Arabisch en Berbers.

Wie is Online

Bezoekernr:

1787257

Nu Online:

51

Leden:

0

Bezoekers:

51

Meer over bezoekers